La filosofía de Aidam Teràpia

Quan vam iniciar el nostre projecte teníem unes idees i expectatives del que volíem que fos Aidam TERÀPIA. El temps i l'experiència ens han validat en la nostra proposta inicial i també ens han ensenyat i modelat el camí de manera que hem anat adaptant-nos a les necessitats del nostre públic i del moment present amb la intenció que tots puguin ser atesos i escoltats des de la seva demanda particular.

Amb el temps hem anat apostant per ser un espai:

 • Un espai proper i familiar , on la calor d'un espai íntim i reservat fa que la clientela se senti a gust i puguin estar còmodes al llarg de tot el seu procés psicoterapèutic.
 • Un espai respectuós i confidencial .
 • Un espai emprenedor que ens dóna segell propi. Com a espai de psicoteràpia gestàltica ens dirigim tant a adults com a infants i adolescents, fem orientació familiar en edats primerenques i oferim atenció psicològica en Llengua de Signes Catalana (LSC). Un altre àmbit en el qual ens diferenciem és en el treball psicoterapèutic amb somnis i en la teràpia de parella (que també pot ser en LSC).
 • Un espai dinàmic i de formació contínua , on dia a dia, ens adaptem als canvis que exigeix el nostre entorn, oferint xerrades, tallers, conferències i / o activitats relacionades amb el creixement personal i la atenció psicològica dirigit tant al públic en general com a professionals del sector.
 • Un espai de supervisió i intervisió per a psicòlegs i terapeutes.
  • La supervisió és un espai on treballar casos clínics, dubtes Transferències i contratransferencias de la relació psicoterapeuta - client i altres aspectes que poden sorgir a partir del vincle terapèutic. Pot ser individual o grupal i es treballa amb una mateixa línia de treball, en el nostre cas la psicologia gestàltica.
  • La intervisió és un espai on professionals de diferents línies d'intervenció psicològica es reuneixen per parlar sobre temes en comú, compartir casos, dubtes i experiències que poden enriquir i ampliar els coneixements, les vivències i les eines de treball de l'equip de col·laboradors externs del nostre espai i de tot aquell professional extern que estigui interessat en participar-hi.
 • Un espai vinculat a la xarxa social del barri amb la intenció de ser una part activa.

AidamDemoTeràpia


 • Vine a conèixer-nos al nostre centre

  c/ Nàpols 175 Entr. 2ª - Escala B
  Barcelona 08013, entre Consell de Cent y Diputació

  Telf. 93.232.12.54
  Mob. 678.447.372
  mail. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Dill. / Div. 10 A.M. – 20 P.M.
  Horaris a convenir - Es necessita cita prèvia.

Aidam Teràpia