Que es Aidam Terapia

Aidam TERÀPIA és un espai especialitzat en serveis de psicoteràpia gestàltica dirigit a persones adultes, adolescents, nens / es i als seus familiars. També oferim psicoteràpia de parella i estem especialitzats en psicoteràpia de treball amb somnis. A part d'oferir servei al públic en general també oferim la possibilitat de fer psicoteràpia en Llengua de Signes Catalana (LSC) a tots els membres de la comunitat sorda, als seus familiars i persones del seu entorn.

L'objectiu principal de la psicoteràpia gestàltica és reconèixer i integrar aspectes interns i externs que ens dificulten viure amb una millor qualitat de vida, prenent consciència de la nostra manera de pensar, sentir i estar en contacte amb nosaltres mateixos i el nostre entorn. Al mateix temps també és important identificar les parts resilients i fortaleses de la nostra personalitat, ja que són les que ens ajudaran a equilibrar la nostra balança interior, i d'aquesta manera, poder responsabilitzar-nos de les nostres actituts i comportaments i potenciar la llibertat d'elecció dels nostres pensaments , emocions, sentiments i accions.

El nostre espai va ser creat per Emma Alfama el mes de setembre de l'any 2011 i des de llavors, pas a pas, hem anat creixent, assentant els nostres serveis i fidelitzant a la gent que ens demana atenció. Actualment el nostre espai funciona a ple rendiment i està en contacte amb professionals externs que ens complementen i ens amplien les possibilitats d'oferir servei a les diferents necessitats i demandes amb les quals ens hem anat trobant.

El nostre espai ja compta amb una història pròpia i amb un camí recorregut que ens ha ajudat a anar perfilant la nostra identitat.

Inicialment ens definim com un espai d'atenció psicològica on oferiem diferents línies psicològiques. El dia a dia ens ha anat mostrant que el nostre segell i especialitat és la línia psicològica gestàltica. Així que en l'actualitat a Aidam TERÀPIA ens definim des d'aquesta visió humanista.

Amb el temps hem anat incloent serveis, com són l'atenció a la família, a la infància i a l'adolescència, a la parella, el treball amb somnis i, com a puntal, el fet que podem oferir tots els anteriors serveis en llengua de Signes Catalana (LSC).

El 17 maig 2012 Aidam Teràpia va signar un conveni amb la FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya) que permet oferir atenció psicològica i psicoteràpia a les persones sordes en LSC directament al seu entorn familiar.

En l'actualitat ambdós centres seguim en col·laboració per poder oferir un espai de psicoteràpia en LSC directament i que sigui adequat a les necessitats de la comunitat sorda.

AidamDemoTeràpia


 • Vine a conèixer-nos al nostre centre

  c/ Nàpols 175 Entr. 2ª - Escala B
  Barcelona 08013, entre Consell de Cent y Diputació

  Telf. 93.232.12.54
  Mob. 678.447.372
  mail. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Dill. / Div. 10 A.M. – 20 P.M.
  Horaris a convenir - Es necessita cita prèvia.

Aidam Teràpia